Derin Deşarj Sistemi Uygulama Projesi Nedir?

Bu projeyle birlikte Ergene Havzasındaki organize sanayi bölgeleri içindeki mevcut sanayi tesislerinden kaynaklanan atık suların yönetiminin tek arıtmada toplanması ve böylece bu sanayi bölgeleri ve kuruluşlarından kaynaklanan atık suların hepsinin ileri arıtma ile arıtılarak Ergene Nehrine giden kirli atıkların azaltılması hedeflenmektedir. Böylece her bir arıtma için gerekli personel sayısı azaltılacak, deşarj kriterlerinin sağlanması tek merkezden kontrol edilip, bireysel olarak maliyeti yüksek olan arıtmalar müşterek arıtmaya geçilerek maliyetler azaltılacaktır.

Bu konuları taraflara duyurmak için, Tekirdağ Derin Deniz Deşarj A.Ş. Genel Müdürü Sn. Mehmet Ceylan ASB içerisindeki firmalara yönelik ‘’Meriç-Ergene Havzası OSB Müşterek Atık Su Arıtma Tesislerinde Arıtılmış Atık Suların Marmara’ya Deşarjını Sağlayacak Toplama ve Derin Deşarj Sistemi Uygulama Projesi ‘’ konulu bir seminer verdi.
Diğer Haberler
ASB’ye Ziyaretler Devam Ediyor ASB Çalışanlarının Moral Günü Avrupa Serbest Bölgesi ASB’ye 2013 Senesinde 17 Yeni Yatırım ASB, Güney Kore İle İlişkilerini Kuvvetlendiriyor ASB, 5. Kalite Belgesini Alarak, Beş Kalite Belgesi İle Hizmet Veren Tek Serbest Bölge Oldu ASB İnternet Sitesi Dünyadaki En İyi Serbest Bölge İnternet Sitesi Ödülünü Aldı ASB Yatırımcılarla Buluşmaya Devam Ediyor