ASB İnternet Sitesi Dünyadaki En İyi Serbest Bölge İnternet Sitesi Ödülünü Aldı

Ekonomi Bakanlığı himayesinde ve Ege Serbest Bölgesi ev sahipliğinde, İzmir’de, 13. Dünya Serbest Bölgeler Konferansı 17-18 Aralık 2013 tarihinde yapıldı. Serbest bölgelerin ve özel ekonomik bölgelerin yeni dönemde aldığı ve almakta olduğu rolün detaylı bir şekilde tartışıldığı konferansa dünyanın dört bir yanında üç yüze yakın teknokrat, siyasetçi, bürokrat ve yatırımcı katıldı. T.C. Ekonomi Bakanlığı Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürü Sn. Uğur Öztürk konuşmasında serbest bölgelerin dünya ekonomisinde giderek artan bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

ASB, bu organizasyonda dünya serbest bölgeleri internet siteleri arasında ‘’En İyi İnternet Sitesi’’ödülü ile onurlandırıldı.
Diğer Haberler
ASB Yatırımcılarla Buluşmaya Devam Ediyor Derin Deşarj Sistemi Uygulama Projesi Nedir? ASB’ye Ziyaretler Devam Ediyor ASB Çalışanlarının Moral Günü Avrupa Serbest Bölgesi ASB’ye 2013 Senesinde 17 Yeni Yatırım ASB, Güney Kore İle İlişkilerini Kuvvetlendiriyor ASB, 5. Kalite Belgesini Alarak, Beş Kalite Belgesi İle Hizmet Veren Tek Serbest Bölge Oldu