VERİMLİLİK VE İNOVASYON HAFTASI ASB'DE KUTLANDI

Verimlilik Haftası kapsamında 10 Mayıs 2017'de Avrupa Serbest Bölgesi'nde "Verimlilik İnovasyon Paneli" düzenlendi. Ergene Kaymakamı Sn.Fatih Kızıltoprak ve ASB Kurucu İşletici A.Ş. Genel Müdürü Sn. Zafer Atbakan'ın konuşmalarıyla açılan panelin moderatörlüğünü Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Genel Müdürü Prof.Dr. Bülent Eker yaparken katılımcılar arasında Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Aysun Sağbaş, Koç Üniversitesinden Yrd.Doç.Dr. Mahmut Özdemir, Tekirdağ Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal ve Tekirdağ KOSGEB İl Müdürü Tolga Erkan vardı. Yaklaşık 3 saat süren panele Serbest Bölge firmaları ve çevreden gelen firmaların temsilcileri katıldı. Panelin sonunda firmaların teşvik ve desteklerden daha çok yararlanabilmesi için bu gibi bilgilendirme toplantılarının daha fazla düzenlenmesi gereğinin önemi vurgulandı.