SOSYAL VE BİLİMSEL İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Ergene Kaymakamı Sn. Fatih Kızıltoprak'ın katılımıyla Velimeşe Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Avrupa Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi A.Ş. arasında 29.11.2016 tarihinde ''Sosyal ve Bilimsel İşbirliği Protokolü'' imzalandı. Bu protokol ile birlikte iki kurum arasında uygun görülecek bilimsel çalışma ve araştırmalar değerlendirilerek ortak hedefler doğrultusunda projeler üretilecektir. Bilimsel çalışmalara yönelik program ve projelerin hazırlanması konusunda Avrupa Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi A.Ş. öğrencilere danışmanlık yapacak ve gerekli eğitici ve öğretici seminer, panel ve konferanslar için destek verecektir.
Ergene Kaymakamı Sn. Fatih Kızıltoprak iki kurum arasındaki işbirliğinin memnuniyet verici olduğunu ve bu işbirliği neticesinde iki kurumun karşılıklı olarak birbirlerine fayda sağlayacağına inandığını belirtti.