Şahinler Holding 2017 Yılsonu Değerlendirme Toplantısı

16 Aralık 2017 Cumartesi günü her sene düzenlenen Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kemal Şahin, Şahinler Holding Danışma Kurulu ve İcra Kurulu ve Şahinler Holding çalışanların katılımlarıyla, Şahinler Holding Yıllık Grup Toplantısı yapıldı

Toplantıyı Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kemal Şahin “Türkiye ve Dünyada Siyasi ve Ekonomik Gelişmeler ve Değişen Dünyada Değişmeyen Şeyler: “Liderlik ve Yönetim” “ konularında bilgilendirici bir konuşma ile yeni çağ liderlik anlayışının “farklı görüşlerin fikirlerini almak, harmanlamak, her çalışana kendi alanında lider olma insiyatifi ve şansı vermek” olduğunun altını çizdi.

Şahinler Holding Danışma Kurulu üyesi Sn. Tavit Köletavitoğlu ve Sn. Behzat Yıldırımer’in sazılı sözlü türküleri toplantıya keyif ve renk kattı.

1 senedir Avrupa Serbest Bölgesi’nde çalışmaları devam eden İnoSuit – İnovasyon Odaklı Mentorluk Projesi Yarışması Final Sunumları ve Ödül Töreni gerçekleştirildi. ASB Çevre Mühendisi Halil Özkan ve ekibi “Yağmur Suyu Hasadı Projesi” ile çevreye verdikleri önem, yaratıcı fikir ve kaynakların korunması açısından büyük ödüle layık görüldü.

Öğleden sonra Futurist Sn. Ufuk Tarhan “geleceği yakalamak için sürekli gelişmeye ve teknolojiyi yakından takip edip uygulamaya ve paylaşımcı olmaya önem verilmesi gerektiğini” yaptığı konuşmasında aktardı ve tüm katılımcılara holding tarafından hediye edilen kitabı “T-İNSAN”ı mutlaka okuyup hayatlarına uygulamaları yönünde tavsiye de bulundu.

Grup İçi Değerlendirmeler ve Club Mega Saray Animasyon Ekibi İllüzyon Gösterisi ile toplantı hem bilgilendirici hem de eğlenceli bir şekilde son buldu.