NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN ZİYARETİ

Namık Kemal Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 1. Sınıf öğrencileri ve beraberindeki öğretim üyeleri Avrupa Serbest Bölgesi'ni ziyaret ettiler. ''Endüstri Mühendisliği Uygulamaları'' dersi kapsamında Avrupa Serbest Bölgesi'nde bulunan fabrikaların genel olarak üretim süreçleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen öğrencilere, ASB Pazarlama Ekibi; ülkemizde uygulanan serbest bölge modeli hakkında detaylı bir sunum yaptı ve sorularını cevapladı. Öğrencilerin üretim süreçlerini daha yakından inceleyebilmeleri amacıyla bölgemizde endüstriyel robot üretimi alanında faaliyet gösteren Flokontrol Endüstriyel Otomasyon Çözümleri A.Ş. ve uçak yedek parçalarının ve çeşitli modüllerinin üretiminde dünya çapında bir marka olan Flammastek Teknik Montaj Sanayi Tic. A.Ş. firmaları ziyaret edildi ve firma yetkilileri öğrencilere üretim konusundaki bilgi ve tecrübelerini aktardılar.