ASB KOSGEB Seminerleri 2012

2006 Yılından beri geleneksel hale gelen KOSGEB Seminerlerinin bu seneki ilk ayağı 6 Eylül 2012 tarihinde İkitelli Organize Sanayi Bölgesindeki KOSGEB İkitelli Merkez Müdürlüğü seminer salonunda gerçekleşti. "Türkiye'nin En Kapsamlı Yatırım Teşvik Modeli, Serbest Bölge Uygulamaları" konulu seminerde ASB'den Zafer Atbakan, Tarkan Değirmenci ve Cüneyt Çalık konuşmacı olarak yer alarak serbest bölge uygulamaları, serbest bölge kanunundaki son değişikliklerin getirdikleri, T.C. Ekonomi Bakanlığının üzerinde çalışmalarını devam ettirdiği yeni nesil serbest bölgeler konsepti, ASB'nin yeri ve yatırımcılara sağladığı avantajlar gibi konuları işlediler. Oldukça ilgi çeken seminer boyunca KOSGEB üyeleri konuşmacılara detaylı sorular sorarak teşvikler ve uygulamalar hakkında bilgi edinme imkânı buldular. Geri